top of page
Etsi
  • Writer's pictureMinna Karvonen 42

Parhainta naistenpäivää! Hallitus on eronnut! 🌹

(Alkuperäinen julkaisu Facebookissa 8.3.2019)


Eilen postasin naistenpäivän tarkoituksesta. Tänä päivänä juhlistetaan saavutuksia naisten aseman edistämisessä ja kiinnitetään huomiota tasa-arvon esteisiin.

Feministinen puolue syntyi nyt eronneen hallituksen aikana vastaamaan sen hetkiseen politiikkaan, jossa naisten aseman parantamista ei nähty tärkeänä. Hallituksen toimet ovat osuneet ikävästi naisiin, vähäosaisiin ja tuen tarpeessa oleviin.

Olemme menossa kohti muutosvaaleja. Pian on aika päättää uudesta suunnasta ja siitä, minkälaista hallitustyötä haluamme Suomessa nähtävän seuraavan neljän vuoden aikana. Voit vaikuttaa suunnanmuutoksen voimakkuuteen osoittamalla tukesi liikkeille, joidenka arvot ja tavoitteet konkretiatasolla vastaavat omiasi.

Väestöliiton tuoreen katsauksen mukaan puolueiden vaaliohjelmissa on suuria eroja naisten ja tyttöjen oikeuksien edistämiseksi. Ainoana puolueena Feministinen puolue vastaa aiheeseen konkreettisin toimenpide-ehdotuksin vaaliohjelmassaan. Katso: http://www.feministinenpuolue.fi/eduskuntavaal…/vaaliohjelma ja https://twitter.com/Vaestoliitto/status/1103214859104251904

Kuva: Isra Hamdon

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page